Om Køreskolen

Hvem er vi?

 

Køreskolen ejes og drives af Kasper Jensen, som før det, de sidste 10 år har kørt over en million kilometer på landevejen i bil, bus, lastbil og motorcykel - heriblandt andet som autoredder indenfor vejhjælp - og har derved opnået en solid kørselserfarring.

 

Kasper Jensen er bosiddende i Fredericia, med nyt og stort moderne teorilokale, lige i hjertet af Fredericia, tæt ved centrum og Banegården.

 

Kaspers køreskole er en køreskole som følger med tiden, så du altid er sikret de sidste nye undervisningsmetoder og den korrekte viden om lovgivning og færdselsregler.

 

Her tilbydes kvalificeret og personlig teori- og køreundervisning, og der lægges vægt på at skabe optimale rammer for læring, så du får de bedst mulige betingelser for at komme igennem teori- og køreprøven. Her bliver du ikke bare sat foran en computer og overladt til dig selv.

 

Hos mig er der altid gratis sodavand, popkorn, snacks, kaffe og te , så du kan holde dig frisk.

 

I teoriundervisningen er der plads til at spørgsmål og diskussion, som vægtes højt. Det er et klart mål, at hver enkelt elev via min undervisning bliver en god og ansvarsbevidst bilist. Det betyder også, at gennem den praktiske undervisning, bliver klædt rigtig godt på, til sin køreprøve.

 

                                – bliv godt kørende

                                                   Kasper Jensen

LÆS MERE OM VORES PRISER HER

BOOK DIG PÅ ET HOLD ALLEREDE NU

THE TEAM

Kasper

Særlig godkendt kørelærer til bil & mc

Jeg er 36 år,  bor i Fredericia, sammen med min kæreste og mine 2 børn hveranden uge. Og så er jeg skide sjov! :-) Mojn

Irene

Kontorassistent

Hej - Jeg hedder Irene, elsker at køre motorcykel - bor i Taulov og det er mig der holder styr på tropperne i køreskolen - Skriv til mig hvis jeg kan hjælpe. 

Martin

Kørelærer til bil

Hey! Jeg hedder martin jeg er Kaspers bedste kørelærer, 29 år gammel og elsker mit arbejde. Jeg er tilflytter fra FYYYNN, bor med min skønne hund. Vi ses!