Om Køreskolen

Hvem er jeg!

 

Køreskolen ejes og drives af Kasper Jensen, som før det, de sidste 10 år har kørt flere hundredetusinde kilometer på landevejen i bus og lastbil, blandt andet som autoredder indenfor vejservice - og har derved opnået en solid kørselserfarring.

 

Kasper Jensen er bosiddende i Fredericia, med teorilokale i Købmagergade i centrum af Fredericia, tæt ved busholdeplads.

 

Kaspers køreskole er en køreskole som følger med tiden, så du altid er sikret de sidste nye undervisningsmetoder og den korrekte viden om lovgivning og færdselsregler.

 

Her tilbydes kvalificeret og personlig teori- og køreundervisning, og der lægges vægt på at skabe optimale rammer for læring, så du får de bedst mulige betingelser for at komme igennem teori- og køreprøven. Her bliver du ikke bare sat foran en computer og overladt til dig selv.

 

Hos mig er der altid gratis sodavand, popkorn, snacks, kaffe og te , så du kan holde dig frisk.

 

I teoriundervisningen er der plads til at spørgsmål og diskussion, som vægtes højt. Det er et klart mål, at hver enkelt elev via min undervisning bliver en god og ansvarsbevidst bilist. Det betyder også, at gennem den praktiske undervisning, bliver klædt rigtig godt på, til sin køreprøve.

 

                                – bliv godt kørende…

                                                   Kasper Jensen

LÆS MERE OM MINE PRISER HER

BOOK DIG PÅ ET HOLD ALLE NU

Ring til mig: 70 60 59 75

Copyright @ All Rights Reserved