Holdstart Motorcykel

Køreskole

DU KAN STOLE PÅ

Tilmelding til holdstart MC


Læs mere om hvad vi gør ved dine data her: 

Motorcyklerne

Kat A stor + A2 mellem mc

Suzuki sv650

SV650 er med sin V-Twin motor en køreoplevelse fra start til slut.
Den kvikke V-Twin motor som yder hele 76 HK står for soundtracket med sin umiskendelige v-motor lyd. 650 Motoren yder 64NM som sikrer et godt træk fra lave omdrejninger.
At motorcykler er udstyret med ABS, er måske ikke noget nyt i denne klasse.
Men at SV650 også har Low RPM system (hæver omdrejningstallet og letter igangsætning fra lave hastigheder) samt Easy start system (starter med ét tryk på startknap) understreger niveauet på SV650.

Kat A1 - lille mc

Suzuki gsx-s125

GSX-S125 er baseret på GSX-R125. Det betyder, at teknikken, ABS bremserne og præstationerne er ens. Dog vil du på GSX-S125 kunne nyde en oprejst siddestilling som du helt sikkert vil sætte pris på på vejen gennem byen.

Men tag ikke fejl, under styret er maskinen stadig hentet fra en ægte GSX-R motorcykel. Derfor er også GSX-S125 ekstremt letkørt og tilbyder de bedste præstationer i sin klasse.

Det funktionelle LCD display holder dig hele tiden orienteret med de vigtigste informationer så som fart, gear, tid og dobbelt triptæller. Men indeholder også informationer om gennemsnits brændstofforbrug, tankmåler samt service indikator.

Kørekort kategorier til mc

Kategori A1 – lille motorcykel:


 • Kørekortet giver førerret til tohjulet mc (med/uden sidevogn) med en maksimal slagvolumen på 125 kubik, en maksimal motoreffekt på 11 kW (15 hk) og et forhold mellem motoreffekt og køreklar vægt på højst 0,1 kW/kg. Mc'en må tilkobles én påhængsvogn eller ét påhængsredskab.
 • Kørekortet giver også ret til at føre trehjulet mc/trehjulet bil med en motoreffekt på højst 15 kW, lille knallert, stor knallert og quadricykel.
 • Kørekortet kan udstedes til en person, der er fyldt 18 år, og som har gennemført køreundervisning og bestået en køreprøve til kategori A1.

Kategori A2 – mellemstor motorcykel:


 • Kørekortet giver førerret til tohjulet mc (med/uden sidevogn) med en maksimal motoreffekt på 35 kW (48 hk) og et forhold mellem motoreffekt og køreklar vægt på højst 0,2 kW/kg og ikke afledt af motorcykler med mere end den dobbelte maksimale motoreffekt. Mc'en må tilkobles én påhængsvogn eller ét påhængsredskab.
 • Kørekortet giver også ret til at føre trehjulet mc/trehjulet bil med en motoreffekt på højst 15 kW, lille knallert, stor knallert og quadricykel.
 • Kørekortet kan udstedes til
  1) en person, der er fyldt 20 år*, og som ikke tidligere har erhvervet kørekort til kategori A1 og som har gennemført køreundervisning og bestået den praktiske prøve, ELLER
  2) en person, der er fyldt 20 år*, og som har mindst to års erfaring med A1, og som herefter har bestået den praktiske prøve til A2.

Kategori A –

stor motorcykel:


 • Kørekortet giver førerret til tohjulet mc (med/uden sidevogn) uden begrænsning. Mc'en må tilkobles én påhængsvogn eller ét påhængsredskab.
 • Kørekortet giver også ret til at føre trehjulet mc/trehjulet bil med en motoreffekt på over 15 kW, lille knallert, stor knallert og quadricykel.
 • Kørekortet kan udstedes til
  1) en person, der er fyldt 24 år*, og som har gennemført køreundervisning og bestået en køreprøve til kategori A, ELLER
  2) en person, der er fyldt 24 år* og har kørekort til kategori A2, og som har bestået en praktisk prøve til kategori A, ELLER
  3) en person, der er fyldt 22 år*, og som i mindst to år har haft kørekort til kategori A2 og herefter har bestået en praktisk prøve til kategori A.